Sexet undertøj

22jan10

kan henvise til meget – hvad tænder du mest på (på det køn du tænder på)? Du må stemme på to ting i hver poll. Du behøver ikke, hvis der er en klar favorit. :)11 Responses to “Sexet undertøj”

 1. Den er svær….
  For mig er g-string eller hotpants sexede – uanset køn ;)

 2. Spændende og dejligt at se at folks smag er lige så varieret, som jeg har givet plads til (hamp til mandeundertøj har endda fået en stemme!). Jeg fik også en kommentar på min fb-profil om at pyjamasbukser er det mest sexede på mænd. Desværre er jeg for doven til at sætte det ind i afstemningen. :) Toppen af en pyjamas synes jeg også kan være meget sexet på kvinder.

 3. 3 Anton H

  Arrhh – det handler ikke så meget om HVAD man har på som HVORDAN man har det på. Alt kan være sexet hvis personen inde under vil det. En hvid herreskjorte på Sophia Loren? Pamela Anderson i en fleecetrøje?
  Forestil dig også en decideret usexet person i det lækre tøj – det virker ikke, vel?
  Min erfaring er at det tøj, der virker for den der har det på, også virker for den der kigger på!

 4. Ikke for at disse dig, men jeg synes at sexpartnere uden præferencer er røvkedelige. Det kan godt fungere hvis rollefordelingen fra starten er at den person bare tilbyder mig en ydelse, så jeg ved at jeg skal have ideerne, men i længden er det et lige så stort turn-off som en ven der altid besvarer spørgsmålet “hvad har du lyst til?” med “det ved jeg ik, hva syns du?” Min erfaring er at “du ser smuk ud i hvad som helst” bare er en sød måde at sige “så meget libido har jeg altså heller ikke at gøre godt med at jeg ligefrem interesserer mig for dit tøj!” på.

 5. 5 Anton H

  OK, det er faktisk fair nok. Og det satte så de næste tanker igang. Hvad tænder jeg mest på af forskellige beklædningsdele og -materialer?
  Jamen så er det meget sværere spørgsmål, for så skal jeg specifikt vide om det er til dig selv, eller til hvem. Hvis det er dig, der skal have det bestemte tøj på, så er det igen forskelligt om det er til fotos eller til i virkeligheden.
  Jeg har aldrig mødt dig i virkeligheden, men jeg har set billeder af dig, og jeg har set dig i TV (aftenshowet – i højhalset sort eksistentialist, mums), og – øhm, jeg aner ikke hvad jeg helst vil se dig i.
  Jeg vil gerne se dig fremhæve din barm og dine balder med dit tøj, aktivt og bevidst – og dét er MIN præference!
  Men om det lige er med hotpants eller g-streng, det er ærlig talt ikke så betydningsfuldt som om det er trusser, der passer sammen med BH’en, om det passer til det tøj du ellers har på, til din hårfarve (den dag..), din øjenfarve osv.
  Og materialet SKAL i mine øjne leve op til det udtryk du i øvrigt viser. Den stille pige, der tager en lak-BH på fordi hun har fået den i julegave af sin kinky kæreste, men som ikke føler sig tilpas i det udtryk… Det er ikke noget turn-on, heller ikke for kæresten.
  Jeg vil gerne have at du (eller hvem det nu er) viser initiativ, glæde og sult mht. sex, og at det også kommer til udtryk i undertøjet (herunder materialet). Men hvordan?

 6. Altså, for lige at gøre det helt klart, så er det ikke meningen at afstemningen skal handle om mig. Jeg har ikke oprettet den for at få ideer til hvad jeg selv skal tage på for mine kunder eller noget, det er udelukkende af nysgerrighed efter generelle seksuelle præferencer jeg spørger. Så spørgsmålet går på hvad man har lyst til at se på sin sexpartner/kæreste/i porno/whatever, ikke på mig (som jeg trods alt heller ikke går ud fra at alle mine læsere overhovedet har set).

  “Jeg vil gerne have at du (eller hvem det nu er) viser initiativ, glæde og sult mht. sex, og at det også kommer til udtryk i undertøjet (herunder materialet). Men hvordan?”

  Det du prøver at formulere er måske at det bare, ligegyldig hvad det er, skal være gennemført? At man skal kunne se at vedkommende har lagt tid og energi i at få alt til at passe sammen, lægge stil og originalitet i det osv?
  Det er noget jeg har hørt en del fra kvinder der har lyst til fetish-miljøet, men holder igen fordi de ikke kan klare det traditionelle sort-røde hardcore lak-og-læder-look – og som straks får mere appetit på det, når de ser de mere mode-inspirerede latex-indslag fra Atsuko Kudo, Ego Assasin osv. Hvis det er det du mener, kan jeg klart følge det. Det betyder SÅ meget (især for os kvinder og nok mere end de fleste mænd forstår) at der er STIL over det.

 7. 7 Anton H

  Ja, det er lige det: det skal være gennemført. Det skal være gjort MED HENBLIK på sex. Det er måske en mandeting, at vi kan være trætte af hvis sex kun er vores initiativ eller ansvar – og at det er så dejligt at kunne mærke at det også er noget kvinden forbereder sig specifikt på. Det er jo f.eks. derfor, det betyder noget for os, om trusse og BH passer sammen: fordi derved ser vi, at det nemlig er meningen at vi skulle se undertøjet, hvad der jo er ret intimt.
  Jeg tror ikke på at det mest er kvinder der går op i stil. Jeg tror at det bare er mændene der er bedre til at vise begær end kvinderne, og at kvinderne

 8. 8 Anton H

  er nødt til at være gennemførte i stilen for at vise det..

 9. Kvinderne er nødt til at være gennemførte i stilen for at vise hvad?

 10. 10 Anton H

  Ja, undskyld, jeg kan godt se, at jeg fik talt mig selv ind i en labyrint af knudrede tanker.
  Det giver ikke så meget mening, nu efter at jeg har sovet på det et par gange.
  Jeg prøver igen: Når det er tydeligt, at kvinden har gjort sig umage (især mhp. sex), så er det et turn-on. Og ofte oplever jeg, at sex opstår på mandens initiativ. Når kvinden så forbereder sig på at der kan forekomme sex :-), og viser denne forberedthed, så er det dejligt for manden. Hvordan kan hun vise denne forberedthed uden at virke “billig”? F.eks. ved at være gennemført i stilen. Der er vedgud aldrig nogen der har sagt at det er “billigt” at have matchende undertøj på, så det kan være et moralsk acceptabelt udtryk for kvindeligt begær…

  Giver det mere mening denne gang? Ellers hjælp mig lidt på gled, ikke?

 11. Jep, det giver mening nu.


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s


%d bloggers like this: