Mit liv som luder

26jan10

Jeg har fået foreslået at skrive en selvbiografi mange gange – så mange, faktisk, at jeg nåede at blive træt af bogen, før jeg overhovedet kunne begynde at skrive den. Det hjalp heller ikke at folk som regel kom med forslaget, når emnet var den skønlitteratur, jeg allerede havde skrevet – a la “det er da fint, men VED du hvad du kunne gøre…” Ikke fedt når et ellers udmærket forslag bliver synonymt med “jeg gider ikke læse dine noveller”. Nå, men jeg bad mine venner og bekendte lade være med at plage om det, og nu er der gået så lang tid uden at jeg har fået forslaget, at jeg selv er begyndt at gå rundt og sige “jeg skal også snart have skrevet den bog om mit liv som luder…”

Men hvordan skal den udformes? Jeg har ikke lyst til at skrive den kronologisk, så den starter med “jeg blev født i en lille kedelig by i år sådan og sådan, og så da jeg blev et år…” Hvis jeg læser en bog der starter sådan, bladrer jeg straks videre til side 20, og når der så kommer noget man skal have læst de første 20 sider for at forstå, bliver jeg irriteret og ender gerne med at smide bogen fra mig. Bloggen er den form, jeg er vant til at fortælle om mit job og liv i, så jeg har tænkt på at skrive den i kapitler inddelt efter emne. Men det bliver måske for rodet?

I alle fald er det vigtigste starten – hvor i alverden skal jeg begynde? Hvis du skulle læse en ‘mit liv som luder’-bog, hvilken type begyndelse ville så fænge dig? Og hvordan kunne jeg bedst holde din opmærksomhed fanget gennem hele bogen?17 Responses to “Mit liv som luder”

 1. 1 gorzelak

  Hvis bogen skal blive god, kan det jo selvsagt ikke nytte noget, at du har siddet og småkedet dig, mens du har skrevet den … altså. Så det spørgsmålet må vel lyde: Hvordan KAN du skrive den, så du ikke – hurtigt – selv mister interessen eller gejsten? Måske skulle du overveje at lave den som en slags scrap-bog med kortere tekster og billeder — eller du kan jo bare kopiere blog-formatet. Og eventuelt genbruge og redigere og skrive videre på nogle af dine tidligere indlæg.

 2. 2 Otto

  Du kunne evt. begynde med dit første besøg hos Sus og så f.eks forklare hvorfor du selv valgte at blive luder.

  For det var vel der “det”(altså dit liv som luder) startede?

 3. 3 Røverdatteren

  Hej skønne bønne, nu kan man jo få hjælp fra en forfatter. Det gør andre kendte jo. Blond anett fik også hjælp. Det kan være tænderskærende at gøre det selv. Du har jo rigeligt at lave.
  Knuser og ja jeg vil købe den. Har anetts og leder desuden efter den, som den gamle ejer af orientbar har skrevet. Man har jo interesse for emnet.

 4. @gorzelak

  Tja, men ligegyldig hvordan spørgsmålet lyder, kræver det samme svar. :) Og dem gav du så et par af og tak for det. :)

 5. @Otto

  Den tager jeg op til overvejelse, tak. :)

 6. @Røverdatteren

  Nu er jeg jo selv forfatter, nå. :) Det har jeg været i meget længere tid end jeg har solgt sex, og jeg har også regnet skrivetiden ind i mine arbejdstider fra starten, så på det punkt har jeg et godt forspring.

  Ja, jeg har også flere på to-do-listen jeg gerne vil have læst. :)

 7. 7 Christian Madsen

  Jeg kan godt lide bøger/film som starter med en handling – en fysisks handling (eller begivenhed) Nogen der dør, knepper, løber eller græder osv. Gerne noget voldsomt som kan række hånden ud og hive fat i mig, rive mig ned i bogen eller ind i filmen.

  Det kunne være en god start, med dit første besøg hos Sus´eller din første kunde? Hvor man ryger lige ned midt i sexen, og de tanker og følelser du havde lige i dét øjeblik, beskrevet i fysisk handling.

  Hvis den første linje/sætning var noget i stil med; “min fisse er våd, hendes (hans) hænder tager fat i mine bryster, det er mit første besøg (min første kunde)”. Kun et hypotetisk eksemple. Men så ved jeg hvor jeg er på vej hen, og hvad det her handler om – tonen er lagt.

  Det der så ville holde min opmærksomhed fast er – dig! Dig som person og karakter i dit eget liv. Det er dét menneske jeg vil læse om – på godt & ondt, med ar og det hele. Helst gennem interaktion med andre mennesker, dine reaktioner i forskellige situationer. Ikke for mange tankebobler om hvordan du føler og har det inde i, men levede bekrivelser af dine reaktioner og ord i div situationer med kunder, venner og familie. Det er gennem dine handlinger du beskriver i bogen, jeg vil lære dig at kende.

  Jeg vil opleve en udvikling af dig som person gennem interaktion – og ikke isolation, når jeg læser bogen :) Det vil holde min opmærksomhed fast.

 8. @Christian Madsen

  “min fisse er våd” ville godt nok slå den HELT forkerte tone an, men jeg forstår hvad du mener. :) Det lyder som om du kommer til at kede dig gennem lange passager af bogen, for jeg er stort alene-tænke-menneske. Bare en advarsel. :)

 9. 9 sissel

  Jeg kan anbefale at læse denne som inspiration (ved ikke lige om man må linke her, men nu gør jeg det): http://www.amazon.co.uk/Dances-Werewolves-Memoirs-Spanking-Model/dp/0753512289/ref=sr_1_1?ie=UTF8&s=books&qid=1264929333&sr=8-1

  Det er selvfølgelig ikke det samme, men det lugter lidt af fisk. Og den er velskrevet, underholdende og humoristisk. Rigtig mange af de der sex memoirer er virkelig dårligt skrevet.

  Jenna Jamesons How to make Love like a Porn Star er også interessant (og velskrevet), men det er noget helt andet – en ordentlig moppedreng, hvor en stor del af bogen handler om hendes opvækst – og så er hun altså bare ikke lige så cool som Niki (der dog også skriver lidt om sin opvækst, hvilket jeg synes er rigtig fedt. Det er vigtigt at have med for at forstå bevæggrundene for hvorfor hun er hvor hun er i dag).

  Jeg ville starte bogen med en begivenhed der har betydet rigtig meget for dig. Og som måske bryder med nogle fordomme – giver læseren et lidt anderledes billede af det at være luder end “man” umiddelbart ville tro. Det er altid godt at lægge ud med noget der overrasker. Det behøver ikke være den første kunde, det kan også være den vigtigste kunde, det besøg der har betydet mest for dig personligt, den mest rørende anekdote. Eller noget helt andet end et kundebesøg. Jeg ville lave en liste over begivenheder der har betydet rigtig meget i dit (professionelle?) liv og så vælge derfra.

 10. 10 tsn

  Skriv i korte sekvenser i en stor pærevælling med sigende overskrifter på de små kapitler.
  Læseren kan så selv vælge hvilken rækkefølge den læses i.
  Jeg har Joan Ørtings bog “Hvad vil du ha?” i tankerne.

 11. @sissel

  Tak, den ser interessant ud, især ud fra det øverste review. Og det er kun godt at den handler om noget lidt andet end jeg vil skrive om, det er så kedeligt at læse om ‘sig selv’ (i hvert fald lige hvad den genre angår). :)

 12. 12 Henrik

  Vent eventuelt til du bedre kan overskue livet og karrieren som luder.

  Begynd med slutningen og hop så tilbage til starten. Bland fantasi og virkelighed. Lad læseren vide, om karrieren og tilværelsen i øvrigt levede op til dine forventninger.

 13. 13 HenrietteSarah

  Hej.

  Vi har et projekt i skolen om prostitution og vil gerne have svar på følgene spørgsmål;
  – Hvorfor og hvordan fik du tanken om at blive prostituered?
  – Har du familie?
  – Hvis: hvordan tager de det?
  – Betyder det noget for dig? (sex)
  – Er der noget du siger nej til?
  – Har du ansatte?
  – Har du andre jobs?
  – Hvad tjener du på det?
  – Hvad er gennemsnitsalderen for dem som kommer?
  – Er det både mænd og kvinder der kommer?
  – Kender du nogle mandlige prostituerede?
  – Er der forskel på mandlige og kvindlige prostituerede?

 14. 14 Lise

  hej vi kommer fra treekroner skolen og vi vil godt spørge om nongle ting
  1.Hvordan er det af værer luder
  2 kan du lide det. er du trunget til det
  3 er det noget du selv har valgt
  Hilsen trekroner skolen

 15. 15 Christina Joan

  Hej – Jeg hedder Christina.
  Og skal i gang med en projektopg.
  Om prostitureret fordi det har fanget min opmærksomhed.
  Ville du være interesseret i at svarer på nogen spørgsmål, eller måske et interview?
  Jeg samarbejder med min veninde, og vi er slet ikke fordomsfulde eller noget, vi ser det som hvilket som helst andet erhverv :)
  – Svar venligst tilbage via vores mail lavet specielt til dig:
  projektopgave9c@gmail.com

  Og svar så hurtigt som muligt, om du har lyst eller ikke har, da vores opgave er allerede i uge 4.

  Tak på forhånd.
  Mvh.
  Christina (Kristine)

 16. Desværre, jeg har lukket bloggen nu og vil heller ikke kommentere herinde mere. Men tjek indlægget https://spoergenluder.wordpress.com/2010/03/21/svar-til-skoleopgaver/ – der kan du/I sikkert finde svar på mange af spørgsmålene.

 17. 17 Anja

  Jeg står og har brug for penge – hurtigt. Hvordan bliver jeg luder? Jeg er seriøs med min henvendelse.

  VH Anja,


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s


%d bloggers like this: