Sexarbejde og jalousi

27feb10

Jeg har en lang liste over indlæg der skal skrives, men knapt så meget ekstra tid og energi til at skrive dem. Nå, men indtil videre et link til en interessant artikel – interessant synes jeg den er, fordi den ikke som de fleste artikler om sexarbejde beskæftiger sig med politik, men med ganske almindelig menneskelig natur. Det handler om Tiger Woods’ affære med en pornostjerne, men mest om den nogle gange farlige cocktail kærlighedsforhold, jalousi og sexarbejde: Hands off my call girl!

Her er det citat der vækker mest genklang hos mig:

Men who become involved with us outside of work are made to feel godlike (in some cases), or just kind of special. And indeed, they are special. We privately see ourselves as queenly beings who get to decide which of our subjects to anoint with a knighthood.

Jeg bliver nogle gange spurgt om jeg vil droppe mit arbejde hvis jeg møder min sjælefrænde, og vedkommende ikke kan klare at jeg går i seng med andre. Mit svar er at hvis personen ikke deler mit syn på sex som noget det ikke er sundt at indhegne, og ikke har forståelse for mit behov for at være seksuelt aktiv med mange forskellige – så er det jo nok ikke min sjælefrænde!One Response to “Sexarbejde og jalousi”

  1. “We privately see ourselves as queenly beings who get to decide which of our subjects to anoint with a knighthood.”

    he he

    Det var en rigtig god artikel


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s


%d bloggers like this: