Trekant med to mænd

02apr10

En af mine bedste seksuelle oplevelser er også en af dem jeg husker dårligst. Det vil sige, jeg husker følelsen, stemningen og personerne ganske tydeligt; Men hvad der skete i hvilken rækkefølge er mere tåget. Sådan er det tit, synes jeg, når man bevæger sig op i ekstase-feltet. :)

Jeg husker min stamkundes overskæg, der kildede mig forsigtigt under næsen mens han kyssede mig, og hans hænder på mine bryster, der forsvandt nedefter for at blive afløst af hans læber og tunge. Jeg husker at jeg mærkede en varme bag mig og så en krop, der på samme tid var blød og hård, trykke sig blidt ind mod mig, mens hænderne fandt mine hofter. Jeg trak dem begge, stamkunden og den nye kunde, tættere ind mod mig, så tæt som de kunne komme, og mærkede deres pikke trykke sig lidt mere insisterende ind mod mit skridt og mine baller. Jeg følte mig som blommen i et æg stående der mellem to mandekroppe, der overdængede mig med kys og kærtegn og deres varme ånde. Jeg nød de små forskelle på dem: En var et lille hoved højere end mig, den anden kun et halvt; En var lys i huden, den anden lidt mere solbrændt; En var lidt bredere end den anden. Men begge var de dejlige, ophidsede og dybt og helt fokuseret på lille mig. :)

Vi gik over til sengen, og jeg lagde mig på ryggen med benene let spredt og lagde en pude til rette under mit hoved. Den ene kravlede hen over mig, kyssede mig på munden og pressede sig let ind mod mig, før han begyndte at arbejde sig nedefter med grundige kærtegn og ende mellem mine nu vidt spredte ben. Han kyssede og kælede for mine inderlår (som jeg havde lært ham (: ), før hans tunge nåede til mine kønslæber. Imens havde den anden lagt sig ved siden af mig og strøg nu med hånden hen over min mave og mine bryster, mens vi kyssede. Vi fortsatte sådan indtil jeg kom, så det svimlede for mig. Så satte den ene et kondom på og trængte ind i mig med et dybt, nydende suk.
Her er mindet sløret igen. :) Alt flød sammen til hænder, læber, kroppe og pikke der pirrede og tilfredsstillede mig, mens jeg grådigt tog imod. Vi var alle grundigt tændt og stønnede i kor. Jeg husker at jeg fik et par små orgasmer mere, og at jeg pludselig så den ene nærme sig den andens pik og begynde at slikke den. En bølge af glædeligt overrasket eufori kom op i mig. De havde meldt ud i forvejen at de begge var hetero, men ikke havde noget imod at interagere hvis det blev aktuelt, og jeg havde i mit stille sind håbet og bedt til at der ville ske bare lidt – mand-til-mand er min yndlingsfantasi! Og nu fik jeg både lov at se på og være med. De gjorde det med sådan en dejlig naturlighed, på trods af at dette var første gang de havde mødt hinanden, og første gang min nye kunde havde mødt mig. Jeg måtte lukke øjnene, tage et par dybe indåndinger og bare nyde situationen.

Efterhånden som vi alle tre blev udmattede (og alle var kommet mindst én gang (: ), lagde vi os og hyggesnakkede lidt, før vi gik i bad efter tur. Mens den ene var i bad, fortsatte efterspillet lidt med den anden, døsigt og med kattede smil. Jeg rejste mig fortumlet og smuttede ud i køkkenet for at hente lidt vand og genvinde balancen. Da de begge havde fået tøj på – så de igen lignede et par alvorlige, respektable herrer på vej til eller fra arbejde – åbnede jeg entrédøren for dem og kyssede dem farvel. Jeg så dem give hinanden hånden til afsked, før jeg lukkede døren og smed mig overvældet på sengen med et stort smil – og tænkte: Jeg har altså det fedeste job. :)10 Responses to “Trekant med to mænd”

 1. Der er vist mindst én der bliver glad for dette indlæg :)

 2. Hehe, jep, det er et indlæg-on-request.

 3. Request by me ;O)
  Thanks!!!!!

  Nice, nice, nice!!!

 4. Jeg blev også glad :-)

  Har også haft sådan en oplevelse – med 2 mænd der var sammen både med hinanden og med mig – og det er en oplevelse jeg mindes med stor glæde.

 5. Detaljer ville have været helt, helt perfekt …
  Men jeg er mere end glad, kan jo se at det ikke kun er mig der tænder max på den kombination … Hellere to mænd end to kvinder … Mmmmm…. Uhmmm og kæmpe smil!

 6. @Brainie

  Tillad mig at være uenig i det sidste… :)

 7. Herlig beskrivelse!
  Minder mig om at spørge dig om du nogensinde fik fat i bogen om Lulu?
  Hvis du stadig mener du vil læse den på originalsproget, så kan den findes her:
  http://www.amazon.co.uk/Las-Edades-Lulu-Fabula-Grandes/dp/8472237486/ref=sr_1_1?ie=UTF8&s=books&qid=1270682046&sr=8-1
  Kram

 8. @Adinatha

  Tak! <3 Nej, jeg er ikke nået til den endnu, men den skal skaffes hjem så snart jeg gør, så tak for linket. :)

 9. 10 AntonH

  @alle, der ikke har læst den endnu: Almuadena Grandes’ bog Lulu kan findes på de fleste folkebiblioteker, og den er usædvanligt *steamy* …
  Det er altid sjovt at tage biblioteksbøger og holde dem, så de selv åbner på det *gode* sted, der hvor tidligere lånere har slået op i bogen mange gange. Lulu åbner oftest på det næstsidste kapitel, som sætter nye rekorder i P-værdi. (så vidt jeg (med glæde) husker..)


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s


%d bloggers like this: