Spørgsmål: Sex udenfor jobbet

12apr10

Syndens Blomster spørger:

1) Har du sex uden at modtage betaling for det? Det vil sige: dyrker du sex som “privatperson” og ikke i rollen som “luder”? Hvis ikke – hvorfor ikke?

2) Dit seksuelle liv udspiller sig som “luder”, hvilket betyder at du dyrker sex med kondom. Savner du ikke at dyrke sex uden kondom – eller gør det ingen forskel for dig, hverken fysisk eller emotionelt?

3) Et spørgsmål der muligvis er umuligt at besvare: Hvordan tror du, at dit seksuelle liv ville være, hvis du ikke var luder? Ville du have mange forskellige partnere (ligesom du nu har mange forskellige kunder)? Eller…?

“Kærlighed er trang til prostitution.” – Baudelaire
“Lend yourself to others, but give yourself to yourself” – Montaigne.

(syntes lige jeg ville tage de fine citater med, selv om de ikke er spørgsmål. (: )

***

1) Har du sex uden at modtage betaling for det? Det vil sige: dyrker du sex som “privatperson” og ikke i rollen som “luder”? Hvis ikke – hvorfor ikke?

Ja, jeg dyrker også sex i min fritid, men det sker ikke så tit. Jeg bruger mit arbejde til at tilfredsstille de seksuelle lyster jeg har, så når jeg kommer hjem har jeg som regel lyst til alt andet end lige sex – jeg trænger med andre ord hårdt til at få fyldt på alle de andre depoter, før jeg skal i gang med at bolle igen! :) Selv når folk bare flirter med mig, tænker jeg nogle gange “ørk, jeg gider ikke mere arbejde lige nu, hold nu kæft”. :)

Jeg dyrker dog tao og tantra i min fritid. Det består mest i at læse bøger og lave øvelser for mig selv, men jeg forsøger også jævnligt at komme til tantramassør. Jeg ved at de fleste nok ikke opfatter en massage hvor der ikke er penetration, og hvor massøren har boksershorts på, som sex. Men jeg opfatter det i hvert fald som en del af min seksualitet.

Jeg sørger også for at onanere på mine fridage, ellers bliver jeg af en eller anden underlig grund øm dernede.

Et par gange har der været en særlig kemi, en fælles interesse/fetish eller andet mellem mig og en kunde, der har gjort at jeg har inviteret ham til at dyrke gratis sex, udenfor ‘jobbet’, næste gang. Så boller vi som regel et par gange, før det ikke er så spændende mere at jeg gider bruge min dyrebare fritid på det, og jeg går videre til noget nyt. Det er en effektiv måde at miste kunder på, fordi det er surt – en slags nederlag – for de fleste mænd at skulle til at betale igen, når han har fået det gratis før. Så jeg er glad for at jeg ikke gør det så tit. :)

En enkelt gang har jeg haft en kunde, der slog benene fuldstændig væk under mig – det øjeblik han trådte ind af døren sagde det bare “boing” oppe i hovedet på mig, og jeg blev vildt forgabt i ham. Det er sådan noget jeg gør en gang imellem, måske hvert 4.-5. år, altså at blive stormende forelsket. Dog uden at det behøver medføre seriøst forhold og sådan – den slags interesserer mig ikke så meget. Bare jeg kan få lov til at se på ham og snakke med ham og nusse og bolle med ham er jeg glad, i hvert fald det første lange stykke tid, og worst case scenario er at jeg bare mister interessen hen ad vejen. Jeg er åben overfor et åbent forhold, men leder ikke aktivt efter det, for jeg har det godt med den livsstil jeg har, og en kæreste ville være en forstyrrelse. Derfor skulle vedkommende virkelig også være spændende og tilfredsstille mig dybt ind i sjælen, for at jeg gad lægge mine vaner om for hans/hendes skyld.
Nå, men: Mit herrebekendtskab, som jeg kaldte ham, og jeg var en slags mellemting mellem bollevenner og kærester et halvt års tid. Det er ikke som sådan sket eller besluttet at vi er holdt op med at ses. Men det er lang tid siden jeg har kontaktet ham. Han er dejlig, og jeg tænker på ham med stor glæde og overvejer en gang imellem at invitere ham til at ses. Men der skulle nok være sket et eller andet nyt hvis min interesse skulle have været vedligeholdt. Han ville ikke gå ud offentligt med mig, ville ikke lade mig sove hos ham og havde visse grænser for hvor følelsesmæssigt involveret med mig han var, som aldrig rykkede sig. Så det blev bare lidt kedeligt, lidt for meget gentagelse, i længden.

Jeg er generelt glad for at adskille sex fra anden social interaktion. Jeg føler mig ikke taget seriøst, hvis en person begynder at flirte med mig på et tidspunkt hvor jeg egentlig forventede noget andet. Jeg føler mig også fremmedgjort overfor de fleste mennesker på alle andre områder end lige sex. Så hvis vi skal være intime sammen, vil jeg helst ikke konfronteres med hvor lidt vi har til fælles, for det ødelægger lidt stemningen. Selvfølgelig er der undtagelser fra den regel – der er bare langt imellem dem.

2) Dit seksuelle liv udspiller sig som “luder”, hvilket betyder at du dyrker sex med kondom. Savner du ikke at dyrke sex uden kondom – eller gør det ingen forskel for dig, hverken fysisk eller emotionelt?

Det er først for nylig at jeg har fundet ud af, at nogle mennesker forbinder sex uden kondom med fysisk og følelsesmæssig intimitet. Den tanke er meget fjern for mig.

Jeg har dyrket sex uden beskyttelse to gange i mit liv: I en periode med min daværende forlovede, hvor det ikke føltes anderledes, men hvor det da var meget rart at slippe for at fumle med det – og engang til en fest som 19-årig, hvor jeg var så fuld at jeg ikke tænkte på at tjekke om han havde sat kondom på, før han trængte ind. Dengang havde jeg ikke fantasi til at forestille mig at nogle mennesker dyrker sex med halvfremmede uden gummi – så jeg blev meget overrasket og chokeret, da jeg fandt ud af at han havde gjort det ‘mod mig’ (og holdt i øvrigt også op med at drikke).
For mig er kondomet en helt naturlig del af sex og ikke en barriere. Jeg synes endda der kan være noget lidt romantisk ved at fyren tager gummiet frem med et kærligt og sigende blik. :) For mig symboliserer det hans lyst til at beskytte mig (og for den sags skyld også min lyst til at beskytte ham, men nu fokuserer vi lige på det romantiske (: ). Det symboliserer tryghed – og god hygiejne, som er noget jeg direkte tænder på ved mænd.

3) Et spørgsmål der muligvis er umuligt at besvare: Hvordan tror du, at dit seksuelle liv ville være, hvis du ikke var luder? Ville du have mange forskellige partnere (ligesom du nu har mange forskellige kunder)? Eller…?

Ja, mange forskellige partnere er det mest naturlige for mig. Hvordan jeg ville leve det ud ved jeg ikke helt præcist, for det ville være meget meget dyrt at tilfredsstille al min nysgerrighed ved at købe sex (og nok også lidt umuligt, da der ikke er så mange ludere der tager imod kvinder, og den bedste af dem efterhånden er blevet så gode venner med mig at hun synes det ville være akavet at bolle (: ). Det ville vel være en kombi af swingerklubber, sextræf med folk fra scor.dk el. lign., tantramassage, fetishfester og sårn. Alt hvor man kunne få nem sex med dejlige mennesker uden at skulle lade som om man havde lyst til at lære hinanden at kende udenfor ‘soveværelset’.15 Responses to “Spørgsmål: Sex udenfor jobbet”

 1. 1 sissel

  Interessant at høre om den professionelle sex kontra den, øh, uprofessionelle, i mangel af bedre ord. At visse kunder bliver sexpartnere udenfor arbejdet. Og sjovt det der med kondom – jeg hader at bolle med kondom. Det er ikke fordi det er mere intimt uden – det er den rent fysiske følelse der er meget forskellig for mig.

 2. @Sissel

  Jeg har ikke haft den store mulighed for at vænne mig til sex uden kondom, for med næsten alle mine sexpartnere har det bare været en selvfølge. Så uden kondom føles det som om der mangler noget. Den vane er jeg godt tilfreds med. :)

 3. 3 xixxel

  Ja, det er helt sikkert en rigtig god vane. Jeg kan godt gyse lidt når jeg tænker tilbage på al den ubeskyttede sex jeg har haft…

 4. 4 sissel

  Hov, det var så mig der skrev ovenstående, blot logget ind som mit wordpress-alias ;-)

 5. 5 Frøken Fikseret

  Gode svar, interessant! :)

 6. 6 Søren

  Ordet “amatør” er fra fransk, og betyder noget i retningen af “en der elsker det han/hun gør”. Jeg tror Dina er en værre amatør :-)

 7. @Frøken Fikseret

  Tak. :) Hvis du (eller andre) har lyst, vil jeg som altid gerne læse om der er noget du genkender hos dig selv – eller noget hvor du har det helt omvendt.

  @Søren

  Hehe, jeg elsker i hvert fald det jeg gør. :) Men faktisk bryder jeg mig ikke så meget om tankegangen bag den brug af ordet amatør. Jeg synes alt for ofte at jeg møder den holdning, at hvis man tager penge for noget, er man i hvert fald ikke særligt vild med det, for så ville man bare gøre det gratis – og det er da lidt synd at begrænse sig selv og andre med den ide at arbejde og sjov er modsætninger. Måske vi kan gå på kompromis og sige at jeg er en professionel amatør. :)

 8. Jeg kan godt forstå de kunder der opnår “betalingsfri” ser sig frustreret, når de igen skal betale for sexen … Damn, det må være noget af et nederlag … Jeg mener, at de ikke længere er interessante og spændende nok …

 9. @BrainOnfire

  Tja… jeg tror nu alligevel ikke de ville føle det som et nederlag, hvis de kunne se det gennem mine øjne. De har jo konkurrence fra en masse andre mænd, der tilfredsstiller min seksualitet *og* betaler, og jeg skal hele tiden afveje hvor mange penge jeg vil “spilde” ved at “bruge” en del af min seksualitet udenfor jobbet. Det er kun nyhedens interesse der udløber, ikke min glæde ved dem. Så det er et ‘nederlag’ på samme måde som det er et nederlag kun at få Nobelprisen én gang.

  Men det ved jeg udmærket godt at jeg aldrig kunne forklare en forsmået mand. :)

 10. 10 Frøken Fikseret

  @dina: Hmmm. Jeg er nu mere en wanna-be-luder end en rigtig luder. ;)
  Mit alias dækker over en kvinde, der ikke vil genkendes for sine swinger-erfaringer, af frygt for at jeg aldrig får lov at spille på andre strenge… Så jeg får svært ved at sammenligne “kunde-sex” med “privat” sex… Men svarer nu lige lidt alligevel (trods jeg måske slet ikke blev ringet op)- mit seksuelle liv er præget af, at jeg har en ny kæreste. Det kommer til at tage lidt tid for os at finde en ordning hvor jeg kan udleve, hvad der (også) er mest naturligt for mig – flere partnere. Hvem ved, måske finder vi den slet ikke? Indtil videre leger jeg monogam, og det ved han. Vi pønser på en trekant. :) Og jeg pønser på at lære ham glæden ved det seksuelle møde med fremmede (fremfor nøje udvalgte kandidater man har dybe følelser for).

 11. … Smiler… Du har store tanker om dig selv, det kan jeg godt lide :O) Nobelprisen er ikke sådan at kimse af … Smiler endnu mere!
  Personligt ville jeg foretrække at kalde en skovl for en skovl… og betale hele vejen igennem.

  Jeg har et spørgsmål …
  Hvor mange kvinder henvender sig til dig?
  Hvad tilbyder du disse kvinder?

  ^^

 12. @Brain

  Det er altid en stor kompliment hvis en luder vælger at gå i seng med en kunde i sin fritid. Det har ikke noget med mig at gøre.

  Jeg har været i branchen i ca. 2 år nu, og i den periode har jeg haft 2 kvindelige kunder, der begge kom alene. Derudover har jeg haft en lille håndfuld henvendelser fra kvinder alene eller fra par, der ikke blev til noget. Jeg har ellers tilbudt halv pris til kvinder siden starten og tilbyder selvfølgelig det samme til dem som til mændene (undtagen prostatamassage ;P).

  De to kunder jeg har haft var begge rimeligt stive i det og lod ikke til at nyde det synderligt, selv om de lod sig slikke rigeligt våde forneden. Begge var nysgerrige efter om de mon var biseksuelle, og begge fandt vist ud af at det var de ikke.

  Mit generelle indtryk af kvinder er at de er dårlige til at gå ind i kunderollen og ‘få’ sex. Det normale for kvinder er at være i rampelyset, at være objektet for begæret, og det kræver overvindelse for de fleste at gå ud af den rolle og aktivt udtrykke begær for en anden. Det er i hvert fald min forklaring på at jeg ikke bliver oversvømmet af lesbiske og biseksuelle kvindelige kunder. :)

 13. @Frøken Fikseret

  Ved godt at du ikke er luder, men jeg skrev jo også om andet end jobbet. :)

  Jeg tror aldrig jeg kunne leve i et forhold med en monogam. Men godt at han ved hvordan du har det, og at I arbejder på at finde en balancegang. Så er du allerede et skridt foran de fleste mænd i parforhold. :)

 14. 14 Frøken Fikseret

  @Dina:
  Jeg ved heller ikke, om vi kan klare det på sigt, det vil tiden vise. Det bør nok være sidste gang jeg forsøger, hvis det ikke går. :( Men ved ikke om jeg er klar til den ensomhed der nok følger, hvis jeg tilføjer dette kriterie til mine potentielle kærester… suuuk…

 15. @Frøken Fikseret

  I know, der er langt imellem de mænd der kan finde ud af at dele én med resten af verden – samtidig med alle de andre måder man skal passe sammen på for at et forhold kan fungere. Men mit råd er at lade være med at tænke på hvad du bør – hvis singlelivet bliver mere attraktivt end det med en kæreste, skal du nok helt automatisk vælge det. :) Det gjorde jeg!


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s


%d bloggers like this: