Dansk uden kondom

15apr10

“Hej *****. Jeg ville høre om der er mulighed for at få dansk uden kondom? Da jeg aldrig har prøvet det før. Jeg er en fyr på 24, jeg er slank og veltrænet og har ingen sygdomme og er meget hygiejnisk. Venlig hilsen *****”

“Hej *****. Selvfølgelig ikke, og jeg håber virkelig også du lige vil overveje det en gang til før du prøver at finde en der vil. Hvis hun sir ja til dig har hun også sagt ja til alle andre der har spurgt. Det er at spille russisk roulette med dit helbred”

“Hvad mener du?

Nåh ja. Nu husker jeg det, det havde jeg helt glemt. Det også rigtigt…ja, du har ret, det er nok os lidt dumt at søge efter en der tilbyder det. Det er godt at se at der findes gode mennesker der tænker lidt på andre. Tak skal du have. (: Hilsen fra *****”

Jeg plejer ikke at svare på sådan nogle henvendelser (dansk uden kondom = samleje uden kondom), men her gjorde alderen alligevel indtryk på mig – det er fandme tidligt at tage en helbredsrisiko der kan påvirke resten af livet (og i værste fald forkorte det betydeligt)! Og det var da et opmuntrende svar at få tilbage. Så måske jeg også giver de næste der spørger om det mine moderlige formaninger gode råd. Heldigvis sker det ikke så tit.

Og for at dette indlæg ikke skal ende alt for pænt og politisk korrekt, er her et link til en side med racistiske og andre former for syge vitser. :)One Response to “Dansk uden kondom”

  1. 1 andreas

    i am a nice boy
    and want pussy


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s


%d bloggers like this: