Spørgsmål: Forelsket i en luder

16maj10

“Rasmus” spørger:

Jeg har gennem det sidste halve år besøgt ludere og haft besøg af escort piger (selvom det vel i princippet er det samme). Jeg har i alt besøgt og haft besøg af fire forskellige i den periode. Når besøget er overstået så har jeg efterfølgende, med tre af dem, tænkt virkelig meget på dem. Jeg har en følelse af, at jeg er forelsket i den pige, som jeg nu har hygget mig med. Den første af pigerne som jeg “blev forelsket i” har jeg i alt haft besøg af tre gange og nu er det (heldigvis) slut med “forelskelsen”. Ikke at hun er dårlig og ikke er sød, for hun er virkelig rar og god til hendes arbejde, men den samme forelskelse-følelse er der ikke mere, på trods af at hun er min “stam-pige”.

Den anden jeg blev glad for, har jeg kun haft besøg af én gang og “forelskelsen” er der ikke mere. Jeg vil dog meget gerne have besøg af hende igen, for hun var rigtig sød, god til jobbet og lækker. Det er som om at jo længere tid der går, jo mindre tænker jeg på dem og “forelskelsen” aftager.

I går var den så “gal” igen. Jeg besøgte en pige på en klinik, hvor jeg har været før. Pigen jeg skulle hygge mig med, havde jeg dog ikke besøgt før og hun var rimelig ny i faget, sagde hun. På trods af at jeg kun fik en halv time, så tænker jeg nu efterfølgende utrolig meget på hende. Hun var virkelig sød, flot krop og et rigtig, rigtig sødt ansigt og nogle smukke brune øjne. Jeg har helt sikkert tænkt mig at besøge hende igen.

Nu er mit spørgsmål så til dig; hvorfor bliver jeg “forelsket” i de piger? Jeg ved jo godt, at det er virkelig dumt at blive forelsket i dem, for vi vil jo aldrig nogensinde blive kærester og det er jo “kun” et job for dem (selvom det måske giver dem noget, udover penge). Men man kan jo ikke selv styre hvem man forelsker sig i, selvom mange ting taler imod at det er en god idé. Er det sket før, at en luder og en kunde er blevet kæreste eller ses privat?

***

Hvad er forelskelse?

Jeg tænker at omdrejningspunktet for dit dilemma måske er, hvad ordet forelskelse betyder. Det er et ord jeg selv har haft svært ved at forstå, fordi det bliver brugt meget forskelligt. Nogle kalder det forelskelse, hvis man ønsker at være kærester, bliver jaloux hvis han/hun går i seng med andre eller bare flirter med andre, og i øvrigt først og fremmest er interesseret i noget nært og længerevarende med den anden. Andre kalder det forelskelse, når man får sommerfugle i maven og tænker meget på personen – men i øvrigt uden at det behøver medføre kæresteforhold, jalousi og forpligtelser. Det virker på mig som om du har det på den sidstnævnte måde: Du får sommerfugle i maven og glæder dig til at se hende igen, og så efter et stykke tid aftager det. Du skriver faktisk slet ikke noget om at du ønsker at blive kærester – og ville det ikke også være fjollet at blive det, hvis din forelskelse – og dermed din ‘fiksering’ på hende – hurtigt aftager, og du så glad kan gå videre til den næste pige og få sommerfugle i maven over hende?

Hvis du virkelig var interesseret i at blive kærester med en luder, ville det være problematisk – for det første er der kun en marginal chance for at hun ønsker det samme, og for det andet er der mange dilemmaer i at date en luder, først og fremmest hvorvidt man kan håndtere at hun boller med en masse andre mænd også. Men det virker slet ikke på mig, som om du har noget behov for at gå i den retning.

Jeg har flere kunder, der på samme måde som dig er ‘forelskede’ i mig – altså i den forstand at de har julelys i øjnene og sommerfugle i maven og fortæller mig at de har tænkt meget på mig, men uden at det behøver medføre mere. Det ser jeg som den bedste måde at være kunde på, simpelthen fordi du så får maksimal nydelse for pengene! Du får ikke bare lige ‘lettet trykket’, men får nydelse der går helt op i hjertet og varer ved længe efter at du/hun er gået – og uden at der følger et knust hjerte med. Så hvis du kan blive ved med at forelske dig på den måde, vil jeg da bare råde dig til at tage det for det uforpligtende sus det er – og nyde det i fulde drag!

Hvis du alligevel er interesseret i mere

Men hvis du engang i fremtiden skulle blive forelsket på en måde, så du over længere tid ikke kan få pigen ud af hovedet, og så du virkelig dybt nede ønsker noget mere med hende – så er her mine råd:

Tænk over hvad du egentlig er forelsket i. Når du køber sex af en kvinde, møder du hende under de allermest ‘optimale’ forhold. Hun er stadset op for din skyld, hun er i en rolle hvor hun er helt og fuldt opmærksom på dine lyster og behov, og præmissen er ren nydelse. Ville du også gide hende uden makeup, når hun er morgensur med dårlig ånde, når du skal lære hendes venner at kende, når du skal slæbe hende stangstiv hjem fra en fest og hun brækker sig i rendestenen, eller når hun har brug for at snakke i timevis om sine problemer? Er du helt bevidst om at hvis du ikke giver hende penge for sex, er det pludselig noget andet – omsorg, nærvær, interesse for hele den person hun er – du forpligter dig på at give i stedet? Tænk over om du virkelig ønsker at lære alle hendes facetter at kende – eller om det bare er lige præcis denne ‘perfekte’ situation du møder hende i, du egentlig er forelsket i.

Hvis du bestemmer dig for at det virkelig er ‘hele’ kvinden, du gerne vil lære bedre at kende, så snak med hende – ikke om hvorvidt hun har lyst til at date dig, for det virker alt for voldsomt – bare snak om løst og fast. Prøv, når det virker naturligt, at styre samtalen ind på kærester og dating – fortæl lidt om hvordan du har det med kærester, spørg om hun har en – og hvis hun har det, må du selvfølgelig opgive allerede der. Hvis hun ikke har en, så spørg om hun har lyst til at få en? Det er et vink med en vognstang, som de fleste vil opfange. Hvis hun svarer nej, så opgiv – det er et lige så direkte nej som hvis du havde spurgt hende ligeud om hun ville på date med dig. Hvis hun svarer ja, så gå lidt videre med hentydningerne for at se om hun har fanget at du er på vej til at invitere hende ud. Gør det mere og mere åbenlyst – “hvad er din type – ville jeg f.eks. være din type?” indtil du ikke længere kan skjule invitationen. :) (Alt det her ville nok tage et par besøg, men det er det jo også værd hvis du virkelig vil ha’ hende. (: )

Hvis hun siger ja, så er der lige en sidste ting: vær opmærksom på om hun er interesseret i dig som kæreste eller bolleven. Alt efter hvor ligefremme I er overfor hinanden kan du evt. bare spørge hende fra starten, om hun ved at hun bare har lyst til at være bollevenner, eller om hun gerne vil se om der er noget ‘mere’. Ja, det er sket at en luder er blevet kærester med en kunde, men det sker bestemt ikke hele tiden. Jeres udgangspunkt er jo uforpligtende sex – så hvis du ikke vil ende med et knust hjerte, så find ud af med det samme, om hun ved at hun ikke har lyst til noget seriøst.

Håber at det besvarede dit spørgsmål, ellers spørger du bare igen i kommentarfeltet. :)6 Responses to “Spørgsmål: Forelsket i en luder”

 1. Tillad mig iøvrigt i den at anbefale den vældig storartede bog Private Dancer af Stephen Leather. Jeg har omtalt den mere her – den foregår ganske vist i Thailand, men man kommer meget ind i forskellige facetter af et forhold, hvor en kunde vil/tror mere.

 2. 2 LilleQ

  hmm nu er det med at opleve nogen blvier forelsket i en og måske endda oplever “os’et” som kærester noget jeg kender til fra mit fag..og som nok jævnligt opstår, fordi man som den professioneller netop er den der har overskudet, kan rumme og giver og derved opfylder en mængde behov for borgeren/brugeren/klienten.

  på den anden side.. så er der vel ikke den store forskel i det fra når forholdet er mere lige (uden økonomisk og proff indflydelse), men ikke lige nok til at følelser er eller kaqn blive gensidige forelskelsesmæssigt?
  Eller?

  dine råd virker ret gennemtænkte.. og inden for din branche har du jo langt større frihed til at vælge klienter fra og til også de (for-) forelskede.. hvilket ikke helt kan lade sig gøre på samme måde inden for andre brancher, fx min.. der må andre tiltag til fordi kunde proff forholdet på flere måder må genoprettes og videreføres eftefølgende..

  LilleQ

 3. @LilleQ

  Jeg synes ikke man kan sammenligne så generelt som mit fag (og dit, som jeg jo ikke ved hvad er) vs. alt der foregår uden pengeudveksling – for det er så forskelligt fra situation til situation. Synes det er lidt ligesom at prøve at sammenligne Peter Schmeichel med pattedyr generelt… :)

 4. 4 LilleQ

  men følelserne er vel de samme.. det er mere rammerne som sætter begrænsninger eller åbner for handlemulighederne?

  du har sex med dine kunder… det her jeg ikke med de borgere i hvis hjem jeg kommer. Men jeg kommer tæt på og også meget tæt på deres seksualitet. Jeg har stået med en borger som holdt sit slappe lem og grådkvalt henvendte sig til mig, at han ikke kunne få snottet til at komme ud af den bad mig om at hjælpe…og jeg må handle.
  Kærestebreve med kærlighedserklæringer har jeg modtaget og dermed stået i situationer som på sin vis ikke er så forskellige dem du kan komme til at stå i…

  Den største forskel er for mit vedkommende ikke kun den økonomiske og usynlige udveksling, men mere reelt den magt jeg har over borgeren. De borgere jeg har som mit arbejdsområde er ikke de hurtigste knallerter på havnen, men deres følelser er bestemt ikke mindre ej heller deres seksualitet, selv om de selv kan have meget svært ved at rumme det styre det.

  Ved godt jeg strakte den ret langt og nok også for langt generaliseringsmæssigt ;-) .. men igen… følelserne er vel de samme om man er menneske i den ene som i den anden ende af generaliseringen?.
  Og hvert område har vel sine begrænsninger og muligheder.

  LilleQ

 5. 5 dick

  Det her er et stort emne. Går vi tilbage til de store franske romaner fra forrige århundrede, finder vi historier om ludere, der forelsker sig, og som mænd bliver forelsket i. I vore dage er der langt færre ludere i forhold til befolkningens størrelse, fordi langt færre kvinder kun har den mulighed at sælge deres krop for en tid.

  Kvinders langt stærkere stilling i vore dage betyder også, at få ludere er sølle unge piger på 18, men at de fleste er modne kvinder, som har overvejet deres valg. De er ikke ofre og kræver ikke medlidenhed.

  Jeg har aldrig haft så godt råd, at jeg kunne blive stamkunde hos nogen. Det hindrer ikke, at jeg har mødt kvinder, jeg syntes vældig godt om og kunne snakke med før og efter sengeturen. De har ikke nødvendigvis været de smukkeste.

  LilleQ har vist én eller anden beskæftigelse som socialarbejder, og det tager hun åbenbart alvorligt. I modsætning til mange andre, og al ære være det.

  Der er også forskel på, hvem man kan snakke med, og hvem man bare vil omfavne, tage på og smage på. Jeg mindes nogle oplevelser for nogle år tilbage i min by, hvor jeg mødte to forskellige. Den ene var akademiker og var god til at snakke og yderst kærlig udi det seksuelle, og jeg nød vores samvær. Høj og slank var hun og lige til at spise, hvad jeg så også efter evne gjorde. Den anden var rengøringskone fra en by vestpå, en meget kontant kone, som havde det i mine øjne store fortrin, at hun havde hår på benene og en meget behåret kusse, som jeg med fryd gnaskede til orgasme. Men uanset hvor tændt jeg blev af hende, var der ingen rigtig snak … det var bare mig ned mellem hendes ben, til hun sprællede. Mens derimod hendes kollega på stedet, akademikeren, der var helt klart en kontakt, men jeg var jo heller ikke så dum, at jeg lod den brede sig udover stedet. Omend jeg naturligvis ville have hjulpet hende, hvis jeg havde kunnet.

 6. 6 Jesper

  Hej og tak for en god blog. Jeg har besøgt en pige 4 gange og har hver gang haft dejlig kærestesex med masser af kys og kærtegn. Det er 3 uger siden jeg har været sammen med hende sidst og jeg kan ikke få hende ud af hovedet. Jeg tror godt hun kan lide mig og jeg har fået en del ekstra tid hver gang. Jeg vil gerne have chancen for at date hende for alvor, men har meget svært ved at vurdere om jeg har en chance eller ej. Jeg er rimelig sikker på at hun ikke har en kæreste og jeg ved hun har haft kunder, der blev til hendes kæreste tidligere. Jeg vil bare takke for de gode råd du har givet og jeg vil selv benytte dem når jeg besøger hende næste gang. Jeg vil gerne vise hende at jeg er interesseret i mere end ufopligtende sex, men ønsker ikke at miste hende som gudinde, derfor vil jeg gøre det på en forsigtig måde.


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s


%d bloggers like this: